Logo

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ lammeryg
1 spsk syltede madagaskarpeberkorn
2 spsk dijonsenep
50 g smeltet smør
4 spsk rasp

Mas peberkornene med sennep og smør og tilsæt rasp.
Rids fedtsiden på ryggen og gnid den med salt og peber.
Brun den i oven ved 220°C.
Tag ryggen ud og smør den med pastaen og steg den yderligere ca. 1 time.
(15 min. pr. 500 g + 15 min)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her