Logo

Amerikansk majsbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 ½ dl mælk
12 dl majsmel
3 spsk smør eller margarine
1 æg
1 ½ dl sirup
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kanel
smør eller margarine til formen

Serveringsforslag: Serveres med flødeskum eller vaniljeis.

Lad mælken koge op og sænk derefter varmen.

Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min.
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min.

Tilsæt fedstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt.
Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170ºC i ca 1 ¾ time.
Mærk med en kødnål om buddingen er færdig.

Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm.

Drys evt lidt flormelis over.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her