Logo

Vildsvin med druer og bønnepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg vildsvin skåret i store firkanter (kan erstattes med svinekød)
1 stort salatløg skåret i småstykker
10 enebær
2-3 laurbærblade
1 kvist timian
1-3 salvieblade
hele peberkorn i forskellige farver
½ dl olivenolie
1 liter hvidvin
200 g champignon i skiver
200 g grønne hele vindruer
 
Bønnepuré:
200 g tørrede bønner eller 1 lille dåse af typen cannellini
salvieblade
olivenolie, salt, peber
 
Kom vildsvinekødet i en stegegryde sammen med løg, alle krydderierne og olivenolien, og tænd derefter for varmen.
Det hele brunes godt.
Kom halvdelen af vinen i og lad det koge ind.
Kom resten af vinen i og lad det simre til kødet er mørt (ca. 1 ½ time).
Tilsæt champignon og druer i de sidste 5-10 minutter eller indtil druerne begynder at afgive saft.
Smag til med salt og peber.

Bønnepuré:
Bønnerne lægges i blød natten over.
De koges i let saltet vand sammen med nogle friske salvieblade til de er møre, ca. ¾ time.
Kommes i foodprocessoren sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her