Logo

Enkel lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 æg
600 g sukker 
150 g hvedemel
150 g kartoffelmel
6 tsk bagepulver
 
Æg og sukker piskes til en æggesnaps.
Hvedemel og kartoffelmel blandes med bagepulver og røres forsigtig i
æggesnapsen
Bradepanden beklædes med bagepapir, som er smurt og dejen fordeles af to gange og bages ved 200ºC i 12-15 min.
Afkøles og lægges sammen med kagecreme og syltetøj, glasur kommes oven på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her