Logo

Letfrossen jordbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
4-5 spsk sukker efter smag
2 spsk portvin eller sherry
2 ½-3 dl piskefløde

Skyl jordbærrende og tag nogle hele bær fra til pynt.
Nip haserne af og mos jordbærrene med sukker og portvin, gerne i blender eller foodprocessor.
Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas.
Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.
Pynt med hele bær og flødeskum.

Tips: Moussen kan godt laves dagen før, men så skal den tempereres i køleskabet nogle timer, så den ikke er for hård.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her