Logo

Knuste ribs med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g ribs
80 g sukker
½ l flødeis
½ dl kokosmel
½ dl sesamfrø
3 friske ferskner
2 dl piskefløde
 
De ribbede ribs røres med sukker og hældes over isen.
Ferskenbåde lægges rundt om.
Fløden piskes til skum og fordeles oven på isen.
Kokosmel og sesamfrø ristes let og drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her