Logo

Salviestegt kylling på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk kyllingebryststykker
1 tsk salt
1 tsk salvie
1 knsp. peber
500 g frisk grøn pasta
1 dl cremefraiche
2 dl reven mozzarella ost.
 
Kyllingestykkerne gnides med salt, peber og salvie.
Læg dem med skindsiden op i et smurt ovnfastfad og steg den ovnen i ca.
40 min ved 225ºC.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra og bland pastaen med lidt sort peber og 1 dl reven mozzarella ost.
Læg kyllingestykkerne på en tallerken og fordel pastablandingen i
bunden af det ovnfaste fad og læg kyllingestykkerne ovenpå.
Fordel resten resten af osten ovenpå og gratiner retten i 5 min. ved 225ºC.
Server retten direkte fra ovnen med salat og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her