Logo

Peberfrugter med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 peberfrugter
400 g kyllingelever
250 g champignoner
1 spsk olie
3 spsk kogt ris
2 dl bouillon
8 skiver ost
salt, peber
 
Rens peberfrugterne og halver dem.
Svits kyllingelever og champignoner skåret i småstykker sammen med olie.
Bland den kogte ris i, tilsæt 2 dl bouillon og smag til med salt og peber.
Kom de kogte peberfrugter i et smurt fad og fordel de øvrige ingredienser i peberen.
Læg en skive ost over hver peberfrugt og gratiner retten i ovn ved 180ºC i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her