Logo

Grønne asparges med limecreme og hvidløgsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16-20 grønne asparges
2 dl grønsagsbouillon
2 limefrugter (saft)
2 ½ dl piskefløde
1 tsk rosa peberkorn
50 g blødt smør
1 skalotteløg
1 spsk hakket persille
3-4 fed hvidløg
2 skiverlyst brød

Der skæres et lille stykke af aspargesene, inden de koges i letsaltet vand 4-5 min. Bouillonen koges ind sammen med limesaft, og fløden tilsættes. Saucen koges tyk og smages til med salt. Den røde peber knuses let og kommes i saucen til sidst.
Det bløde smør røres med finthakket skalotteløg, hakket persille og hakket hvidløg.
Skorpen skæres fra brødet, og skiverne skæres i tern. De brunes i hvidløgssmørret, til de er sprøde.
Anretning:
Aspargesene lægges på en varm tallerken, saucen hældes ved, og der drysses med brødterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her