Logo

Æblekage 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g margarine
200 g sukker
200 g hvedemel
2 æg
1 tsk citron (reven skal)
Fyld: 400 g æbler
1-2 spsk sukker
1 tsk kanel
 
Margarine og sukker røres godt.
Æggene røres i et ad gangen. Citronskal og hvedemel vendes i dejen.
Æblerne skæres i både, koges møre og smages til med sukker og kanel.
Dejen kommes lagvis med æblerne i en smurt springform.
Bages ved 175°C i ca. 50 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her