Logo

Medaljer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medaljer - Marie's

Ca. 12 stk

 

300 g hvedemel (5 dl)

200 g smør

60 g sukker (¾ dl)

1 æg

1 portion kagecreme (se Linser)

Glasur:

100 g flormelis (2 dl) + 2 spsk vand

gelé

 

Findel fedtstoffet i melet, så det minder om reven ost.

Bland sukker i og til­sæt det sammenpiskede æg. Saml dejen.

Rul den ud til en tynd plade på et melet bord.

Udstik dejkager, hver med en diameter på 6 cm.

Bag dem ved 200°C i 6-8 minutter.

Rør glasuren sammen og kom den på halvdelen af kagerne.

Læg kagerne sammen to og to med creme imellem.

Pynt hver kage med en lille klat rød gelé.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her