Logo

Melonsorbet med pernod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 cantaloupe meloner
1 dl hvidvin
1 dl sukker
1 æggehvide, past.

lage:
1 dl vand
1 dl sukker
2 stjerneanis
4 spsk pernod
8 citronmelisseblade til pynt

Kør den ene melon sammen med vin og sukker i en mikser. Hæld det i en form og frys i 1 time.
Rør i den halvfrosne masse og vend den stiftpiskede hvide i og frys yderligere 2 timer.
Kog vand sukker og anis til sukkerlagen i 15 min. og afkøl lagen.
Lav melonkugler af den anden melon.
Rør pernod i sukkerlagen og mariner kuglerne i ca 20 min.
Fordel sorbet og kugler i dessertglas og pynt med citronmelisseblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her