Logo

Thai salat med sauté af oksekød og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g oksemørbrad eller okseinderlår i strimler
1 rødløg, snittet
1-2 chili, fint snittede
1 fed hvidløg, fint snittet
1 spsk østers sauce
1 spsk soya
lidt bønne spirer
6 blade romain salat, rensede
olie til stegning

Varm lidt olie på en pande eller wok og steg kødet i 1 minut.
Tilsæt rødløg, hvidløg og chili og lad det stege yderligere i 2 minutter.
Kom bønne spirer, østers sauce og soya henover og lad det koge igennem.
Tag det fra varmen og anret på sprøde blade af romain salat.
Server evt. med kogte ris eller glas nudler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her