Logo

Stuvede kartofler med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stuvede kartofler med pølser

1 kg kartofler
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
5 dl mælk og fløde
salt
peber
1 bdt purløg
persille

Kog de skrællede kartofler og skær dem i skiver.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med kogende mælk og fløde.
Kog det godt igennem og bland kartoflerne i.

Smag til med salt og peber.
Server de stuvede kartofler i en skål og drys med purløg og/eller persille

Server dem med gode kogte pølser.

De kogte pølser kan også skæres i skiver og tilsættes stuvningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her