Logo

Tirami su 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskrift til 6-8 personer (efter en større middag rækker den til mindst 10-12 personer)

1 pakke 400 g Savoiardi
4-6 æg
400 g Mascarpone
4 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
Ca. 2 dl stærk espressokaffe (kaffen kan delvis erstattes med marsala eller likør)
Revet mørk chokolade eller bitter kakao
Firkantet fad med høj kant (ca. 20 x 30 cm)

Pisk æggeblommer og sukker til luftig creme. Pisk æggehvider og vaniljesukker stive.
Rør mascarpone i æggeblommecremen. Vend forsigtigt æggehviderne i cremen.
Dæk fadbunden med et tyndt lag creme.
Vend savoiardi hurtigt i kaffen og læg et lag savoiardi tæt og lige, side om side.
Dæk med et lag creme og drys med reven chokolade.
Lav nu et nyt lag kaffedyppede savoiardi
Husk, det er vigtigt savoiardilagene ligger kryds
Dæk igen med et lag creme og drys med chokolade.
Lav 2 eller 3 lag savoiardi efter ønske (husk at lægge lagene kryds)
Dæk med film og stil Tirami su i køleskab.
Lad hvile ca. 24 timer

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her