Logo

Pandekager Brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk sukker
½ tsk salt
2 ½ dl mælk
2 tsk olie
sirup (helst canadisk eller amerikansk ahornsirup)

Rør alt sammen i en skål, med en håndmixer, eller i en blender. Bag pandekagerne på en varm pande, smurt med en smule olie eller margarine. Husk på at de ikke skal være lige så store i omkreds som danske pandekager. Pandekagerne hæver når de bliver varme, og skal vendes når de "bobler" lidt. Pas på, det går hurtigt, og de smager ej godt, hvis de får for lang tid.

Serveres varme med kold sirup, og æg (enten røræg, eller spejlæg), bacon og toast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her