Logo

Pandekager med Danablucreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager:
1 ½ dl mælk
1 dl øl
1 æg
2 dl hvedemel
4 spsk salatolie
1 knsp. salt
lidt smør
 
Danablucreme:
ca. 100 g ren flødeost
ca. 100 g Danablu
50 g valnøddekerner
 
Tilbehør: Blåbær eller blåbær syltetøj tilsat lidt porsesnaps
 
Pandekagedejen laves og de bages.
Flødeost moses sammen med danablu, og tilsættes halvdelen af valnødderne let hakkede.
Er cremen for fast, kan den røres med lidt fløde.
Cremen smøres på de varme pandekager, der rulles, og pyntes med valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her