Logo

Hvidkålsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
150 g letrøget skinketern
1 rød peberfrugt i tern
50 g hakkede jordnødder
1 tsk paprika
Salt og peber
40 g olie
1 rødløg i tern
1 fed presset hvidløg
500 g magert hakket oksekød
1 ds hakkede tomater med basilikum og oregano
140 g tomatpurè
100 g gratinerings ost

 
Tø kålen op og svits skinke, peberfrugt og jordnødder.
Krydr med paprika, salt og peber og rør blandingen i hvidkålen.
Svits dernæst rødløg, hvidløg og kød i olie og rør rundt, så det smuldrer.
Tilsæt tomater og puré og smag til med salt og peber.
Lad det simre ca. 5 min.
Læg halvdelen af hvidkålen i bunden af et smurt ovnfast fad.
Fordel kødet ovenpå og dæk med resten af kålen.
Drys ost på og sæt fadet i ovnen ved 200ºC ca. 30 min., til osten er
smeltet og overfladen gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her