Logo

Marengsrede med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 45 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

3 æggehvider
150 g sukker
Fyld:
½ liter is
250 g friske jordbær
sukker efter smag
flødeskum
flækkede mandler

Pisk æggehviderne meget stive, og pisk derefter sukkeret i lidt ad gangen, så massen bliver sej.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt 2 tykke ringe eller cirkler tegnet på bagepapir - de skal være ca. 22 cm i diam.
Bag dem ved 130ºC i ca. 45 min., eller til ringene er sprøde og tørre.
Lad dem svale.
Læg ringene i en stabel, så de danner en marengsrede.
Rør jordbærrene sammen med lidt sukker og kom dem i sammen med iskugler eller skiver samt flødeskum.
Drys ristede mandelflager over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her