Logo

Lammekølle med svampe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle
stødt ingefær
1 spsk sennep
5 dl fløde
salt, peber
250 g champignon
citronsaft
 
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Gnid lammekøllen med salt, peber og ingefær og styg sennep på den.
Kom lammekøllen i stegesoen.
Hæld ca. 1 dl vand og 2 ½ dl fløde ved.
Steg køllen under låg i ca. 2 timer ved 250ºC.
Kom de rensede og champignon i skiver ved sammen med lidt citronsaft
og lad dem koge i skyen i ca. 5 minutter.
Tag lammekøllen op.
Tilsæt noget mere fløde og jævn evt. saucen med hvedemel og smag den til.
Serveres med løse ris og tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her