Logo

Koteletter med rodpersille og kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 svinekoteletter
100 g spidskål
1 persillerod
1 løg
1 dl sherry
1 lille bæger cremefraiche 18%
lidt muskatnød

Brun koteletterne i lidt margarine og drys med salt og peber.
Rens imens spidskål og rodpersille, skær dem i småstykker og damp dem halvmøre.
Tag koteletterne af ilden og tilsæt mere margarine.
Hak løget og svits det på panden.
Tilsæt den halvmøre spidskål og rodpersille og dernæst sherryen og lad retten snurre et par minutter.
Læg hver kotelet på et stykke folie og kom en klat af de svitsede grønsager ovenpå.
Drys med krydderier og kom til slut en klat cremefraiche ovenpå.
Pak folien godt om indholdet og bag koteletterne i ovn ved 225ºC i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her