Logo

Bøf med champignon og myntekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 bøffer af filét (ca 2 cm)
30 g smør/olie
groft salt og peber
1 kg champignons
1 bdt persille
2 spsk citron

Myntekartofler:
1 kg små kartofler
30 g smør
hakket mynte
2 fed hvidløg

Rids fedtkanten på bøfferne. Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.

Tag bøfferne af panden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem småsimre ca 5 min. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server bøfferne med myntekartofler og champignon. Myntekartofler: Små kogte kartoffler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her