Logo

Nougatlagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lagkagebunde:
4 æg
2 spsk varmt vand
1-2 tsk vaniljesukker
1 ¾ dl sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver

Fyld:
75 g nougat
¼ dl piskefløde
valnødder i små stykker

Bundene:
Pisk æggeblommerne med vand, vaniljesukker, ⅔ af sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, drys resten af sukkeret i, og pisk igen til den er helt stiv.
Bland forsigtigt over i blommerne. hele molevitten bages i en form drysset med rasp.
Bages ved 190°C i ca 10 minutter.
Når afkølet deles kagen op i 4 lagkagebunde.

Fyld:
Nougaten smeltes over vandbad og kommes i den piskede piskefløde
sammen med valnødder.

Lagkagen:
Bundene lægges samen med fyldet, og det pyntes med moccaglasur og
halve valnøddder.

Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her