Logo

Små brød med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

75 g Margarine
½ l Mælk
1 ½ Pakke gær
1 Æg
1 ts Salt
1 ts Sukker
15 dl Hvedemel
Kødfyld:
2 Løg
1 Porre
2 Peberfrugter
2 Kartofler
500 g Hakket oksekød
2 tb Olie
½ dl Kinesisk soya

Pil og hak løgene. Rens porren og skær den i tynde ringe. Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger. Skræl kartoflerne og riv dem. Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt porre, peberfrugt og kartofler. Lad det svitse sammen med kinesisk soya i ca. 10 min. Lad det afkøle. Smelt margarinen og tilsæt mælken. Når væsken er lillefingervarm udrøres gæren. Tilsæt æg, salt, sukker og halvdelen af hvedemelet. Ælt mere hvedemel i indtil dejen er blank og smidig. Del dejen i 16 stk, der hver trilles til boller. Bollerne rulles ud til cirkler på størrelse med en kagetallerken. Kødfyldet fordeles på dejcirklerne i en stribe på midten. Dejen foldes op om fyldet og klemmes sammen så det ligner en omvendt båd. Pakkerne pensles med æg og bages ved 200° i ca. 20 min. Disse pakker er velegnede til frysning.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her