Logo

Saftig lammekølle i stegepose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
1 ½ kg lammekølle
2 fed hvidløg
revet skal af ½ citron
2 spsk hakket persille
lidt mynte og/eller rosmarin
Tilbehør:
Bagekartofler
Kryddersmør
Blandet salat

*
Gnid køllen med presset hvidløg, citronskal og persille.
Drys med salt, peber samt mynte og/eller rosmarin og læg kødet i en
mellemstor stegepose, der lukkes med den medfølgende clips.
Lav et par huller i posens top, som beskrevet på emballagen, og steg i
ovn ved 190°C i ca 2 timer.
Lad kartoflerne bage med den sidste times tid.
Lammekøllen bør hvile min 10 minutter inden udskæringen.
Giv bagte kartofler med koldt kryddersmør samt en god salat hertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 14.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her