Logo

Waleskrans 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
¼ litervand
125 g margarine
125 g hvedemel
1/8 tsk salt
1 tsk sukker
4-5 hele æg
½ tsk bagepulver
Fyld:
kagecreme af ¼ liter mælk
1 ½-2 dl piskefløde
1 tsk Vanila
1 tsk sigtet flormelis
Pynt:
25 g sigtet flormelis

Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden tages fra varmen. Melet kommes i på en gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem et øjeblik, til den slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene og bagepulveret røres sammen og dryppes i, mens man rører godt med et pæreformet piskeris. Æggene må tilsættes lige når afbagningen er taget fra varmen - eller først når den er helt afkølet. Hvis man begynder at røre æg i, når dejen er lunken, bliver den tynd med det samme. Da må man lave en ny afbagning og bage den tynde med, til den er fast. Dejen skal røres med så mange æg, at den er blød og smidig, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen sprøjtes ud som en krans.
Stilles i forvarmet ovn ved 200ºC.
Bagetid: 30-40 min. De første 20 min. må ovndøren ikke åbnes.
Kransen afkøles og flækkes. Bunden fyldes med Vanila creme og flødeskum.
Overdelen lægges på og drysses med flormelis eller glaseres med chokoladeglasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her