Logo

Kalvenyrer med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvenyrer med champignon

500 g kalvenyrer

2 spsk eddike

smør eller margarine

250 g champignon

1,5 dl piskefløde

salt

2 spsk tør sherry

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens og flæk nyrerne.

Fjern det meste af fedtet og læg dem i koldt vand, tilsat eddike, i ca. 2 timer.

Tag dem op, skær dem i skiver og tryk dem af i køkkenrulle.

Brun dem kraftigt på alle sider i 4 spsk smør eller margarine og tilsæt kvarte champignon.

Brun dem med et par minutter og spæd med fløden.

Tilsæt salt og læg låg over retten.

Lad den småsnurre i 10-12 minutter og smag til med sherry.

Lad retten snurre færdig - ca. 10 minutter - under låg.

Server kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her