Logo

Marcipankage med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marcipankage med bær

 

Desserten er en saftig kage med topping af flødeostecreme og friske sommerbær.

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 30 min. Kagebunden er fryse-egnet. (1 kage til ca. 8 personer)

 

#

3 æg

200 g sukker

150 g hvedemel

2 tsk bagepulver

100 g ren rå marcipan (revet)

 

Top:

150 g flødeost naturel

1 dl piskefløde

2 spsk flormelis

evt. ½ stang vanilje

500 g blandede friske bær (fx jordbær, blåbær, ribs og hindbær)

*

 

Tænd ovnen på 175 °C.

Pisk æg og sukker til en tyk creme 5-8 min. med en håndmikser.

Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med den revne marcipan.

Fyld dejen i en smurt springform, og bag den i midten af ovnen ca. 30 min.

Stik et træspid i kagen og tjek om den er gennembagt: der må ikke være rå dej på.

Lad kagen køle lidt af.

 

Skyl og tør bærrene del evt. de største.

Rør flødeost med fløde, sigtet flormelis og evt. vaniljekorn

Fordel cremen på kagen og drys bærrene ovenpå.

Marcipankage med bær

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her