Logo

Kyllingret med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling delt i 8 stykker
hvedemel
2 fed hvidløg
5 blade salvie
½ dl olivenolie
20 g smør
2 dl tør hvidvin
200 g kødfulde oliven
       
Kyllingestykkerne vendes i hvedemel, hvidløg hakkes, salvien snittes.
Olie og smør varmes i en stegegryde, kyllingestykkerne brunes i gryden, hvidløg og salvie tilsættes og vinen hældes ved- krydres med salt og peber og koger under låg i ca. 15 min.
Oliven udstenes og skæres i strimler.
Vinen er nu næsten fordampet, oliven tilsættes, og gryderetten snurrer videre under låg i yderligere 15 min. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her