Logo

Lammeryg med persille og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg dobbelt lammeryg
1 bundt persille
2 fed hvidløg
1 tsk salt
groftkværnet peber
3 dl bouillon
1 løg
1 laurbærblad
2 kviste timian
1-2 majsstivelse

Lammeryggens fedtlag ridses med en skarp kniv.
persillen nippes i små buketter, hvidløgsfeddene skæres i skiver.

Med en skarp kniv stikkes små lommer ind langs ryggens fedtlag og ben.
Lommerne fyldes med hvidløg og persille.

Kødet gnides med salt og peber og lægges i en bradepande.
Brunes ca. 15. min ved 225ºC.

Bouillon, løg skåret i både, laurbærblade og timian kommes ved, og varmen dæmpes til 160ºC.
vidersteger ¾ - 1 time afhængig af, hvor rosa kødet ønskes. Et stegetermometer skal vise 65-68ºC inde midt i fileten.

Stegen tages ud og pakkes i alufolie ca. 20 min.


Fileterne skæres fra ryg- og ribben og skæres i pæne skrå skiver, der evt. lægges tilbage på benene.
Mørbraderne på undersiden af ryggen skæres i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her