Logo

Helstegt oksemørbrad med rødløgskompot og estragonsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksemørbrad (ca 200 g pr kuvert)

Rødløgskompot:

5 store rødløg

150 g smør

2 dl rødvinseddike

1 dl sukker

Salt og peber

Estragonsmør:

1 pk smør

Salt og peber

Estragon

Dijonsennep

Citron saft fra en ½ citron

 

Oksemørbrad brunes og steges i ca. 20 min ved 180°C og trækker i mindst 20 min.

Krydres godt med salt og peber og kan evt. gnides med en lime.

Løgene skæres i skiver og steges.

Kom sukker og rødvinseddike ved og lad det koge ind og smag til igen med salt og peber, sukker og eddike hvis det er nødvendigt

 

Estragonsmør:

Det bløde smør røres med citronsaften, salt og peber, smages til med dijonsennep og estragon.

 

Karse kartofler:

De kogte kartofler vendes med masser af karse og havsalt i lidt smeltet smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her