Logo

Mexicaner ris med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g laks i tern på 2x2 cm
Smør til stegning
375 g lange ris
100 g løg, finthakket
2 fed hakket hvidløg
2 røde chili
2 grønne chili
300 g flået tomater fra dåse, hakket
1 liter fiskebouillon
Salt
Peber, friskkværnet

Pynt:
Friske koriander

Smørret smeltes i en pande og laksen steges hurtigt i et par minutter, tages af panden og stilles til side.

Risene kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem trække i mindst 30 minutter, så hældes vandet fra, og risen dryppes af i en sigte. Olien opvarmes i en tykbundet pande, skru ned for varmen og risene kommes på panden og røres rundt, indtil alle riskorn er dækket med et tyndt lag olie. Løg, hvidløg samt chili tilsættes og det hele steger i 5 minutter, indtil løgene er klare og blanke, og risen er gyldenbrun. Tomater og suppe tilsættes og blandingen smages til med salt og peber.

Der lægges låg på panden og risene skal simre i 20 - 30 minutter, eller indtil suppen er opsuget af risen, og disse er lette og færdigkogte, herefter vendes laksestykkerne i risen og varmes igennem. Pyntes med koriander.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her