Logo

Appelsin marineret figner med nelliker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 figner
1 appelsin
2 dl yougurt naturel
2 dl stærk kaffe
1 æg
1 vaniljestang
div. nelliker, kardemomme og sødemiddel

Appelsinsaft af en appelsin koges op med vanilje, nelliker, og en lille smule sødemiddel Fignerne marineres i 4-5 timer i den afkølede lage.
Fignerne anrettes i en lille dyb tallerken og lagen røres op med yougurt, smages til med kardemomme, stærk kaffe og sødemiddel og æggeblomme.
Hældes hen over fignerne og gratiners i ovnen i 2 minutter ved 230ºC.
Kan serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her