Logo

Kylling og abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingebryster med skind
15 g smør
1 løg
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin
4 friske abrikoser
1 dl hønsebouillon
Salt og peber efter smag
Majsstivelse til jævning
 
Drys kyllingebryseterne med salt og peber, og brun den i en gryde med
smør.
Tilsæt finthakket løg og hvidløg.
Vend abrikosbåde i og spæd med vin og bouillon.
Lad retten simre under låg i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.
Jævn med majsmel udrørt i lidt vand og servér med kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her