Logo

Kylling i karry med svampe og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i karry med svampe og peberfrugt

 

Kom lidt ekstra grønsager i den elskede klassiker det gør retten ekstra saftig og smagfuld. Brug gerne forskellige svampe og peberfrugter i flere farver.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 40 min.

 

#

1 kylling (ca. 1300 g)

2 spsk olie

2 løg

500 g blandede svampe (fx østershatte, champignoner og shiitake)

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

1-2 spsk karry

5 dl hønsebouillon eller vand

¾ dl hvedemel

2 dl mælk

salt

evt. 2-3 tsk citronsaft

Tilbehør: kogte ris

evt. et bundt frisk koriander

*

 

Skær eller klip kyllingen i 8 stykker:

Hvert lår delt i ledet, og brystet skåret over på midten.

Brun kyllingestykkerne på alle sider i en stor gryde med varm olie.

Læg kødet på en tallerken.

 

Pil og hak løgene, skær svampene i skiver.

Skær peberfrugterne i store terninger.

Svits svampe og løg i gryden, til svampene er brune.

Tilsæt peberfrugter, og svits dem med i et par min.

Tilsæt karry, og svits det med i 15 sek.

Tilsæt bouillon.

 

Ryst mel sammen med mælk, rør det i gryden, og kog op under omrøring.

Læg kyllingen i saucen, og lad det hele simre i 40 min.

Smag saucen til med salt, evt. citronsaft og mere karry.

Server kylling i karry med kogte ris og drys evt. med korianderblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her