Logo

Ferskensangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskensangria

Sangria skal serveres koldt. Server med en teske, så man kan få fat i frugten. Brug gerne havens sommer­æbler.

 

1 flaske rødvin (75 cl)

3 spsk farin

33 cl æblejuice

1 æble i tynde skiver

2 ferskner i tern

1 dl frisk mynte

isterninger

 

Opløs sukkeret i vinen.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og server i en kande.

Læg nogle mynteblade i glassene, og server med isterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her