Logo

Farsret med blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket flæskefars
4 – 5 spsk hvedemel
2 æggehvider eller 1 æg
1 mellemstort fint revet løg
salt (ikke for meget da der skal bruges soja)
friskkværnet peber
2–3 dl mælk
2 tsk karry
1 – 2 spsk soja
1 stort blomkålshoved eller 2 mindre
8 skiver bacon
 
Rør farsen og tilsæt karry og soja.
Del blomkål i buketter og kog dem 10 min.
Hæld dem til afdrypning.
Læg ⅓ af farsen i et smurt ovnfast fad, derefter et lag blomkål, fars,
blomkål, fars...
Glat farsen og dæk med bacon.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen 1 time ved 200ºC.
Serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her