Logo

Klippekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smør eller margarine
2 tsk vaniljesukker
6 spsk sukker
1 stort æg
 
Tænd for ovnen på 225°C
Tag smør eller margarine ud af køleskabet i god tid, så det ikke er for hårdt, når det skal bruges (flydende Becel kan også bruges)
Bland hvedemel og bagepulver i en skål
Skær fedtstoffet i små stykker og kom det i melet.
Nu skal fedtstoffet smuldres i melet, så det kommer til at ligne reven ost.
Brug fingrene
Bland vaniljesukker, sukker og kokos i dejen.
Kom ægget i og saml dejen med fingrene.
Dejen behøver ikke at være helt sammenhængende.
Sæt nu små dejtoppe på bagepapir lagt på bagepladen.
Det skal ligne små klippetoppe.
Bag kagerne midt i ovnen ved 225°C i 5-10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her