Logo

Kvarkfranskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
2 ½ dl mælk, lunet
100 g kvark 5 %, naturel
½ spsk salt
25 g margarine, blødt
75 g fuldkornshvedemel
450 g hvedemel
Pensling: fløde

Gær udrøres i den lune mælk, kvark, salt og margarine tilsættes. Melet røres i lidt efter lidt, og dejen æltes til sidst, forhæver ca. 20 minutter et lunt sted.
Dejen slås ned og æltes godt igennem.
Formes til 1 lille rundt franskbrød, efterhæver ca. 20 minutter. Brødet ridses og pensles, drys med fuldkornsmel.
Bag brødet ved 200°C i ca. 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her