Logo

Lammeculotte med sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-4 lammeculotter efter størrelse
salt
kværnet peber
evt. 15 g smør
3 dl vand eller lammebouillon
1 dl piskefløde
1 stor spsk grovkornet dijonsennep
evt. lidt hakket persille

Rids fedtlaget på culotterne i rudemønster og krydr med salt og peber (hvis der er et lidt løst fedtlag øverst skal det forsigtigt skæres af).
Brun kødet godt i en sautépande eller stegegryde, først med fedtsiden nedad.
Vend og kom evt. lidt smør ved.

Hæld halvdelen af væsken i panden/gryden og steg under låg ca. 25 minutter.
Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved.
Tag kødet op og pak det ind i alu-folie.

Kom resten af bouillonen og fløden i gryden og kog det lidt ind uden låg.
Smag saucen til med sennep.
Tykkelsen kan justeres med lidt bouillon eller fløde.

Skær kødet i skiver og server med dampet spidskål og sennepssauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her