Logo

Fyldte æg med kaviar eller lakserogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse fyldte æg med kaviar mayonnaise kan bruges til buffeten til festen eller til forret til gæsterne. Retten er let at lave og kan laves på mange måder. Velbekomme.

 

6 hårdkogte æg med skal
1 dl fintklippet purløg
1 dl mayonnaise
1-2 spsk rød kaviar eller lakserogn
1 spsk kapers
1 stor tomat
 
Pynt:
snittet porre eller purløg
kaviar eller lakserogn
 
Skær så meget top af æggene, at indholdet kan graves ud med en lille ske.
Hak æggeblommerne og hvider og bland den med purløg, mayonnaise, kaviar og kapers.
Skær tomaten over og fjern al indmad.
Skær resten i små, fine terninger, som røres i æggeblandingen. Smag til
med krydderier og fyld i æggeskallerne.
Pynt æggene og server dem på en grøn karsebund.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her