Logo

Spaghetti i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g spaghetti
25 g smør
1 aubergine i tern (ca. 300 g)
1 squash i tern (ca. 300 g)
1 mellemstort hakket løg
1 dl tomatpuré
2 spsk vand
1 tsk herbes de provence
salt og peber
 
Ostesauce af :
100 g flødeost naturel
2 dl mælk
1 fed presset hvidløg
2 spsk friskhakket persille
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g mild ost i skiver.
 
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og hæld den til afdrypning i en sigte.
Smelt smørret i en gryde.
Svits grønsagerne heri i få minutter.
Tilsæt tomatpure, vand og krydderier.
Kog grønsagerne ved svag varme under låg i ca. 5 minutter og smag til.
 
Ostesauce : Skær flødeosten i mindre stykker.
Bland flødeost, mælk og hvidløg sammen i en tykbundet gryde.
Varm saucen op under omrøring til flødeosten er smeltet og saucen er varm.

Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
Læg spaghettien i bunden af et ovnfast fad og fordel grønsagerne  ovenpå.
Tryk dem let ned i spagettien.
Hæld ostesaucen over retten og dæk overfladen med osteskiver.
Gratiner retten nederst i ovnen ca. 12 minutter ved 225ºC varme.

 
Tips: Der kan evt. laves en kødsauce istedet for grønsagsblandingen, som hældes over spaghettien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her