Logo

Hakkebøf med skarpe løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
salt og friskkværnet peber
god olie og smør til stegning
4 løg snittet fint
2 spsk sukker
3 store kartofler fintrevne
HP sauce, worcestershiresauce, engelsk sauce
chilisauce efter smag og behag
 
Hakkekødet formes til små bøffer og krydres med salt og peber.
Hakkebøfferne brunes ved stærk varme til de har fået en pæn brun
farve (kun kort tid ellers bliver de hurtigt for tørre).
Løgene brunes i sukker og smør ved jævn varme i 8-10 min.
Kartoflerne kommes ved og det hele dækkes med vand.
Koges ved svag varme i ca. 10 min.
De sidste 6-8 min. lægges bøfferne i kartoffelsaucen, må ikke koge.
Smages til med salt og peber, HP sauce og worcestershiresauce og gerne et par dråber chilisauce alt efter smag og behag.
Serveres med grøn salat: revne grønsager med en sennepsdressing
bestående af cremefraiche 18% smagt til med sennep og friskhakket
persille.
 
Tips: Godt stegte spejlæg vil være prikken over i´et til denne dejlige ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her