Logo

Klatkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dyb tallerken risengrød
2 spsk hvedemel
2-3 spsk mælk
1-2 æg
1 spsk melis
1 tsk vanilje
50 g margarine til bagning

Hvedemel og mælk røres sammen og røres derpå i grøden.
Æggene piskes sammen og tilsættes.
Dejen smages til med sukker og vanilje, evt. kardemomme, citronskal eller muskat.
Smelt margarinen på en varm pande, når den bobler op og er lysebrun lægges dejen på i klatter.
De bages lysebrune på begge sider

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her