Logo

Kyllingebryst i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frosne optøede kyllingebryststykker
25 g smør
1 tsk ostindisk karry
2 finthakkede løg (ca. 100 g)
2 finthakkede æbler fx cox orange (ca. 200 g)
3 dl hønsebouillon
150 g flødeost til madlavning
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Pynt: Fintsnittet porre
Tilbehør: Løse ris og porrer.
   
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler.
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min.
Hæld blandingen i en skål.
Kom resten af smørret i sauterpanden.
Svits den anden halvdel af ingredienserne.

Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved.
Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her