Logo

Pangasius med et skud rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pangasius filet er en ferskvandsfisk, opdrættet i åbne bassiner tæt ved Mekong Delta floden i Vietnam. Kødet er fint i strukturen, som søtunge.

 

1 pk pangasius filet, 300 g

100 g rasp

1 spsk smør til stegning

100 g rejer i lage, drænet

1 citron

2 skiver groft rugbrød

25 g sort kaviar

Hjemmelavet remoulade:

3 spsk mayonnaise

1 spsk dijonsennep

2 spsk kapers

3 drueagurk, finhakket

1 gulerod, kogt og finhakket

1 spsk dild, finhakket

1 tsk karry

*

Rør mayonnaise, dijonsennep og karry sammen.

Tilsæt kapers, finthakket dild og drueagurker.

Damp den finthakkede gulerod i ca. 1 min.

Lad den afkøle og vend det i den øvrige masse.

De optøede pangasius fileter tørres og vendes i rasp, tilsat salt og peber.

Fileterne steges smør i ca. 3 min. På hver side.

Anret fisken på tallerken med rugbrød og remoulade og pynt med rejer, kaviar og citronskive.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her