Logo

Skinkesteg med trøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 gram skinkeklump 
2 spsk olivenolie 
2 spsk smør 
1 kop bouillon 
40 gram trøffel i cognac 
1 knivspids stødt peperoncino (chili) 
2 fed hvidløg 
Salt 
 
Tør kødet godt.
Varm smør og olivenolie i en gryde og kom kød og hvidløg i og brun det let.
Trøflen rives i tynde skiver og tilsættes sammen med cognac.
Det koges lidt ind og bouillon og krydderier tilsættes.
Læg låg på og steg ved svag varme i ca. 1 ½ time.
Stegen serveres skåret i tynde skiver og liggende i trøffelsaucen.
Som tilbehør anbefales kogte kartofler svitset i trøffelsmør. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her