Logo

Pasta caprese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta caprese

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

500 g penne (pastarør)

2 stk mozzarellaost

10 tomater på stilk

Et par håndfulde frisk babyspinat

3 spsk olie

2 fed hvidløg

½ bundt friskhakket basilikum

Salt og peber

  

Vand til pasta sættes over i den store gryde.

Når vandet koger lægges pastaen i og koger i 12-15 min.

Tag gryden af blusset og lad pastaen koge færdig under låg (tallerken).

 

Gør grønsagerne klar, imens pastaen koger.

Tomaterne skæres i halve eller kvarte og lægges i en skål.

Olie, finthakket hvidløg, basilikum, spinat, salt og peber tilsættes.

Mozzarellaen skæres i rustikke stykker og det hele vendes sammen når pastaen er kogt færdig.

 

Serveres med brød, se fx opskriften: Brød på panden.

Hvis du selv vil lave brød på panden, skal du starte med det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her