Logo

Pocheret laks med kaviarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver fersk laks á 250 g
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
½ l. vand
1 tsk salt
1 laurbærblad
1 tsk sorte peberkorn
¼ l. tør hvidvin
2 dl cremefraiche 38%
2 æggeblommer
2 spsk tør hvidvin
60 g kaviar
2 kviste persille

Lakseskiverne skylles i koldt vand, duppes tørre, dryppes med citronsaft og gnides med salt.
Vandet bringes i kog med salt, laurbærblad og peberkorn, trækker 10 minutter og tilsættes vinen.
Laksskiverne pocheres i lagen ved svag varme i 15 minutter, tages op og holdes varme.

Lagen sies og heraf afmåles 1,5 dl, som blandes med cremefraiche og varmes op under omrøring.
Æggeblommer piskes sammen med vin. Den varme flødesauce piskes i en tynd stråle i æggemassen og kaviaren røres i. Saucen hældes over lakseskiverne og der pyntes med persille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her