Logo

Fyldt pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortelli alla mugellana al sugo

300 g hvedemel
3 æg
3 spsk mælk
salt

Fyld:
300 g kogte kartofler
6 spsk pastasauce (se opskrift)
2 fed hvidløg
4 spsk hakket persille

Melet lægges i en stor bunke på bordet.

En stor fordybning laves, og æg og hvedemel kommes heri, en knivspids salt tilsættes.

Dejen piskes/æltes med en gaffel eller finger, mens melet gradvis trækkes ind til en lind dej, der æltes igennem på bordet.

Dejen hviler i ca. ½ time.

Kartofler moses og røres sammen med pasta sauce, persille og hvidløg. Smages til med salt og peber. Dejen rulles ud-evt. på en pastamaskine. Stikkes ud med et glas.

På hver lægges en skefuld fyld.

Dejen foldes omkring fyldet, og trykkes sammen med fingrene, langs kanten.

Pastaen koges ca. 5 min. i rigeligt kogende vand, trækker derefter i ca. 5 min. i vandet, vendes i pastasauce, serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her